NAS hosting - uw data veilig in Nederland

Wat is NAS hosting
NAS (Network Attached Storage), is een aan het netwerk gekoppeld opslagapparaat. Een NAS is een goede oplossing voor bijvoorbeeld de opslag van data maar ook voor de back-ups van uw gegevens is het een uitkomst. U heeft uw data niet alleen op uw lokale werkstation maar ook op uw NAS opgeslagen. Wilt u graag naar de Cloud met uw gegevens? Een NAS geeft u de voordelen van de cloud maar in eigen beheer, zo weet u zeker dat u de enige bent die toegang heeft tot uw data.

Waarom NAS hosting
Een NAS is geschikt om  in het zelfde pand of zelfs dezelfde ruimte te plaatsen, maar wat doet u in geval van diefstal of brand? Juist! Voor die gevallen biedt NAS Hosting een geweldige uitkomst. U plaatst de NAS in het datacenter van CARD waardoor u bij brand of diefstal altijd nog een reserve kopie of back-up gereed heeft op een andere locatie zodat u snel verder kunt werken.

Huur NAS prijzen (per maand) :

1 bay 1 bay 1 bay
2TB NAS Hosting 1 drive 4TB NAS Hosting  1 drive 6TB NAS Hosting 1 drive
1-bay 2TB voor € 34,99 1-bay 4TB voor € 39,99 1-bay 6TB voor € 44,99
        
2 bay 2 bay 2 bay
2x2TB NAS Hosting 2 drive 2x4TB NAS Hosting  2 drive 2x6TB NAS Hosting 2 drive
2-bay 2x2TB voor € 49,99 2-bay 2x4TB voor € 57,99 2-bay 2x6TB voor € 63,99

Deze prijzen zijn incl. hosting, excl. BTW en gebaseerd op een 1-bay Synology DiskStation DS116 of een 2-bay Synology DiskStation DS216 II. Eventuele configuratie van huur NAS-servers geschiedt via het uurtarief. Wij hanteren voor de toegestane hoeveelheid dataverkeer een Fair Use Policy. Dit houdt in dat er voor het dataverkeer geen harde grens is. De toegestane hoeveelheid is afhankelijk van het gemiddelde verbruik van de overige klanten. Wanneer uw NAS bovengemiddeld veel dataverkeer veroorzaakt, zal in overleg met u een passende oplossing gezocht worden. De hostingpakketten worden per jaar gefactureerd. Op bovenstaande diensten geldt een minimale contractduur van twee jaar, opzegging dient te geschieden uiterlijk drie maanden voor afloop van het contract. Het contract wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar.

NAS huren of kopen
U kunt bij ons een NAS systeem aanschaffen of huren, bij huur betaald u een hoger maandbedrag voor de hosting maar heeft u geen aanschafkosten van de hardware. Tevens kunt u zelf beslissen of u zelf het remote onderhoud aan de NAS wilt plegen of dat u dit voor de ervaren beheerders van CARD Solutions over laat.

NAS hosting (Bring Your Own NAS)
NAS hosting is al beschikbaar vanaf € 20,- per maand (met uw eigen aangeleverde NAS).
Prijzen:

1-2 bay NAS € 20,- per maand
4 bay NAS € 30,- per maand
8 bay NAS € 40,- per maand
Eenmalige instel kosten   € 52,50

Voorbeelden van NAS toepassingen.
• Mappen en bestanden synchroniseren met meerdere werkstations.
• Grote bestanden delen met gebruikers en klanten. (geen wetransfer meer)
• Uw eigen Web en FTP Server
• Online backup
• NAS Synchronisatie , een kopie van de NAS op kantoor.

NAS vragen?
Mocht u na het lezen van deze webpagina nog vragen hebben, stel deze gerust aan ons. Wij staan u graag te woord en denken graag mee met uw specifieke NAS situatie.

Mail ons uw vraag over NAS-hosting          Of bel ons: 038 4 203 203

 

Webdesign

Stel uw vraag

Bel mij Mail mij